tiistai 27. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017

 
Tämän kakun valmistin juhannukseksi itselleni. Näin ollen kakku toimi samalla testikakkuna. Kakku on pikkuinen noin kahdeksalle hengelle. Sisältä kakusta löytyy tuhdit suklaakakkupohjat. Täytteinä on kuusenkerkkäsiirapissa haudutettuja raparperejä sekä suklaamoussea valkosuklaanpaloilla. Kuorrutteena on tummaasuklaata. Koristeina kakussa on raparperin kuoria, sekä kuusenkerkkiä. Idea kakkuun tuli tämän vuoden Taste of Helsingistä ravintola Grönin ihanasta jälkiruoasta, jossa kuusenkerkistä oli tehty ihanaa kinuskia.


Tässä ravintola Grönin annos. Tämä oli samalla mielestäni Taste of Helsingin paras ja inspiroivin annos.


Kakkua piti tietysti käydä kuvailemassa kuusikon vieressä ja samalla tuli räpsästyä muutama juhannuskuva myös itsestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti